Seminaroversigt

Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 - kom til gratis seminar og oplev den nye version af Microsoft Dynamics NAV som blev frigivet i oktober 2013

Kom og bliv klogere på Navision! Effektivisere din hverdag ved at lære alle de nyttig og tidsbesparende funktioner.

Den 1. september 2011 blev Jet Reports Express for Microsoft Dynamics NAV frigivet og inkluderet i licensen for Navision brugere med aktivt opdateringsabonnement.

Se mere om Jet Reports Express her >>.
 

Vi vil i den forbindelse gerne invitere til et gratis seminar om Jet Reports Express.

Kom og lær - eller få genopfrisket de trin, du skal gå igennem for at udføre årsafslutningen i Navision og Microsoft Dynamics NAV.

I forbindelse med lanceringen af Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 inviterer Skanderby A/S, Dynamics NAV partner, til ERFA /Seminardage den 19. og 20. november 2013

 

Få svaret på dette GRATIS seminar
Med lanceringen af NAV 2013 har Microsoft også lanceret den nye SharePoint klient, der gør det muligt at udveksle data mellem NAV og SharePoint.

Integration mellem NAV og SharePoint gør det nemt at  dele informationer online med alle virksomhedens interessenter, samtidigt med at sikkerheden er i top. 

Kom og bliv klogere på CRM modulet i Navision! Kender du dine potentielle kunder? Kan du udvælge en bestemt målgruppe, når du har vigtigt nyt at fortælle?

Du har formodentligt allerede CRM funktionen i dit Navision (NAV) system – udnyt det og gå målrettet efter nye kunder. Derudover er det muligt at tilkøbe Navne & numre Erhverv som gør det nemt for alle medarbejdere at hente og benytte relevante erhvervsdata - direkte fra Navision (NAV). Du får regnskaber, nøgletal samt kreditvurderinger direkte i NAV. Derudover kommer der styr på beslutningstagere og kontaktpersoner gennem dagligt opdaterede informationer på samtlige Danmarks over 700.000 virksomheder.

 

Nu kan du slippe for tidskrævende indtastninger af købsfakturaer. Efter et hurtigt scan bliver fakturaoplysninger genkendt og data registreres automatisk i Dynamics NAV, klar til godkendelse. Og i det digitale arkiv får du hurtig og enkel adgang til de originale købsfakturaer, så du slipper for turen ned i ringbindsarkivet.

Gratis seminar: Kom og se hvad et skifte fra C5 til Microsoft Dynamics NAV (Navision) kan gøre for din virksomhed.

Som C5 bruger har du nemlig p.t. to interessante muligheder for at ombytte din C5 licens til en Dynamics NAV løsning.

 

2009 Release 2 (R2) til Microsoft Dynamics NAV - kom og høre om alle de nye muligheder R2 tilbyder!

Hvordan identificerer I hvilke potentielle investeringer der har størst strategisk relevans?

Nogle virksomheder oplever, at det er svært at prioritere, og i særlig grad at finde frem til kvalitative input der kan ligge til grund for valgene.

 

Hvilke ting er det, set med kundernes øjne, som I skal vælge at fokusere på?

Hvad vil det i sidste ende betyde for jeres profit per kunde, hvis I vælger at prioritere disse ting?